• Data d'emissiˇ: 12/03/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Avui, a partir de 19.30h, Carlos Sainz i els ˙ltims test de la F1 al Circuit de Barcelona-Catalunya seran protagonistes al 'Fˇrmula Marca' amb Josep LluÝs Merlos. En parlarem amb Cristˇbal Rosaleny i Santi Torres. A mÚs, conversarem amb el president de Seat i parlarem de l'actualitat de Motos Bordoy.

 • Data d'emissiˇ: 05/03/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, a partir de les 19.30h, nova ediciˇ del 'Fˇrmula Marca' amb Josep LluÝs Merlos. El mundial de MotoGP serÓ protagonista al temps de tert˙lia, amb Carlos Card˙s, LluÝs Costa i Gonzalo de Martorell. A mÚs, conversarem amb Alberto Puig i entrevistarem el pilot Pepe Oriola i Mara Soto, mecÓnica de motocr˛s.

 • Data d'emissiˇ: 26/02/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, a partir de les 19.30h, programa en directe des del Circuit de Barcelona-Catalunya per analitzar tot el que hagi donat de si la primera jornada dels F1 Test Days amb els millors experts de la F1. A mÚs, provarem el nou Honda Civic DiŔsel i coneixerem la nova aposta de Seat, la marca Cupra.

 • Data d'emissiˇ: 19/02/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Avui amb el mundial de MotoGP 2018 com a gran protagonista. Parlarem amb Pol Espargarˇ, que es recupera d'una operaciˇ, i farem tert˙lia amb LluÝs Costa, Pere Flores i Diego Lacave. A mÚs, coneixerem tot el que ens espera als Test Days de la F1 al Circuit de Catalunya i us presentarem l'acciˇ solidÓria que desenvolu- pen des de l'Agrupaciˇ Motera Catalana.

 • Data d'emissiˇ: 12/02/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Analitzarem com es presenta la temporada 2018 de la F1 en tert˙lia amb Raimon Duran, Gonzalo de Martorell, JosÚ Manuel Zapico 'Virutas' i Diego MejÝa, parlarem de l'inici de temporada del mundial de Superbikes,de les obres al Circuit de Catalunya, parlarem de la ren˙ncia de Marc Coma com a director esportiu del Dakar i us presentarem el nou Seat Ibiza a gas.

Barcelona Tarragona Girona Lleida
Aragˇ / Pg. de GrÓcia
Balmes / Gran Via
Balmes / Gral. Mitre
Zona UniversitÓria
Gran Via / Bac de Roda
Plaša de Catalunya
Plaša CerdÓ
Marina / Pujades
Meridiana / Rio de Janeiro
Meridiana / Felip II
Ronda Litoral (Bon Pastor)
Ronda Litoral (Moll de la Fusta)
Ronda Litoral (Zona Franca)
Ronda de Dalt (Carretera d'Esplugues)
Ronda de Dalt (Nus de la Trinitat)
Ronda de Dalt (Vel˛drom d'Horta)
T˙nel de la Rovira (Boca Nord)