• Data d'emissiˇ: 16/07/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Aquest vespre, nova ediciˇ del 'Fˇrmula Marca'. Parlarem de l'anunci de retirada de Dani Pedrosa amb Gonzalo de Martorell. A mÚs, farem la prŔvia de la Baja Aragˇn, conversarem amb el nou director general de Kia a Espanya, repassarem l'actualitat de Cupra, provarem la gamma Fiat Professional i us presentarem les noves motoritzacions per a l'Honda Civic.

 • Data d'emissiˇ: 09/07/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Ens fixarem en la vict˛ria de l'equip Kawasaki CatalÓ a les 24h de Motociclisme, parlarem del Volkswagen Beetle que deixa de fabricar-se, provarem el nou Audi A1, ens fixarem en les accions de RSC que impulsa Nissan, farem balanš de les vendes de Hyundai durant el primer semestres i us presentarem el navegador inLane, impulsat pel RACC, per millorar la seguretat viÓria.

 • Data d'emissiˇ: 04/07/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Farem la prŔvia de les 24h de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya. Parlarem de la cursa Pikes Peak International Hill Climb, coneguda com la 'Carrera cap als n˙vols', visitarem la nova botiga de Motos Bordoy a Barcelona, farem balanš de l'exitˇs any de vendes que porta Seat, presentarem les ofertes de Land Motors i tambÚ l'oferta en tota la gamma Fiat.

 • Data d'emissiˇ: 27/06/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  A partir de les 19h, segona tanda setmanal pel 'Fˇrmula Marca'. Farem la prŔvia del GP dĺHolanda de MotoGP amb Carla Nieto. Provarem el nou CitroŰn E-Mehari, de la situaciˇ de les autoescoles amb el RACC i us presentarem el nou Hyundai i20.

 • Data d'emissiˇ: 26/06/18
  Emissora: RÓdio Marca
  FreqŘŔncia BCN: 89.1FM


  Aquest vespre a les 19h, nova carrera pel 'Fˇrmula Marca' amb Josep LluÝs Merlos. Farem balanš del GP de Franša de F1 amb ValentÝ Fradera, parlarem de la nova Yamaha Tracer 900 amb Sergi MejÝas, provarem el Lexus RXL amb els amics de Lexus Barcelona i coneixerem la proposta de RenaultSport by Ascari.

Barcelona Tarragona Girona Lleida
Aragˇ / Pg. de GrÓcia
Balmes / Gran Via
Balmes / Gral. Mitre
Zona UniversitÓria
Gran Via / Bac de Roda
Plaša de Catalunya
Plaša CerdÓ
Marina / Pujades
Meridiana / Rio de Janeiro
Meridiana / Felip II
Ronda Litoral (Bon Pastor)
Ronda Litoral (Moll de la Fusta)
Ronda Litoral (Zona Franca)
Ronda de Dalt (Carretera d'Esplugues)
Ronda de Dalt (Nus de la Trinitat)
Ronda de Dalt (Vel˛drom d'Horta)
T˙nel de la Rovira (Boca Nord)